Takaisin
=> Tervehdykset

Tervehdys OPKO:n uuden toimiston siunaamisjuhlaan 29.10.2005:Rakkaat ystävät Kristuksessa! "Jos Herra ei huonetta rakenna, sen rakentajat näkevät turhaan vaivaa" (P. 127:1). Iloitsen kovasti kanssanne tästä uusien alkujen päivästä! Yllä oleva sana on muistus meille siitä, että olemme koko ajan ja kaikessa eksistentiaalisesti eli koko elämäntilannettamme ja elämäämme ajatellen täysin riippuvaisia Vapahtajamme huolemnpidosta, hoidosta ja varjeluksesta. Me kylvämme, kastelemme, teemme työtä ja rukoilemme, mutta Herran antaa kasvun.

Jumalan hyvä johdatus voi edetä hyvin hitaasti. Meiltä odotetaan uskollisuutta, pitkäjänteistä uskoa siihen, että kaikki Herran antama ja tekemä on hänen työssään suurta ja tärkeää. On turvallista ajatella, että vastuu meidän kylvömme kasvusta on Herralla. Joskus tuntuu, että kaikki riippuu meistä, syntisistä ja väsyneistä ihmisistä. Paljon riippuukin. Herra kuitenkin tietää, että kaikki lopulta riippuu Hänen armo-suhteestaan meihin, hänen täydellisestä anteeksiantamuksestaan, hänen hyvyydestään ja hänen antamastaan siunauksesta, jota hän suvereenisti jakaa.

Uskossa Herraan ja Vapahtajaan Jeesukseen Kristukseen, uskoa kolmiyhteiseen Jumalaan tunnustaen, Raamatun pohjalla seisten, evankeliumin lupausten varassa täydellisesti leväten, myllerryksissä > suoraa kurssia seilaten, Herramme suurta lähetyskäskyä toteuttaen, kaikessa Jeesukseen turvaten - siinä muutama vanha viitta meille kaikille nykyhetkeemme,

lämpimin Kristus-terveisin entis-nykyiseltä opkolaiselta Juhani Lindgreniltä

Takaisin
=> Tervehdykset